Beröringens kraft

Djupgående massage 45 Min

REgndroppsmassage 45 min

En djupgående massage som grundar sig i klassisk svensk massage, triggerpunktsbehandling, beröringens kraft och aromaterapi. 

Varje session är individuell - det är ditt behov som styr vad din behandling kryddas med! 

Genom ett kort samtal om din medicinska bakgrund, nuläget och den intuitiva vägledning jag får skapas förutsättningarna för din kropp att sjunka in i naturlig återhämtning.

Massor med må-bra hormoner, frigjorda spänningar, ökad blodcirkulation och utskjutsad slagg är några av massagens effekter som tar dig till ditt naturliga flöde. 

Utrensningen som sker under och efter massage stöttar du bäst upp med att vila en stund efteråt och dricka mycket vatten.


Djupgående massage utförs av Paulina Ravelin, utbildad massageterapeut.

Jade hotstone 30 min

Avslappnande & mjuk behandling med släta gröna jadestenar som upphettas till 50 C i vattenbad

Passar även dig som är mycket känslig för beröring.

Stenarna placeras ut på kroppen och får ligga kvar en stund, jag varvar med massage med stenarna och vid behov applicerar jag tryck med dem på olika punkter.

För att lindra ex pågående inflammationer i muskler kan nedkylda stenar användas.


JADE heta stenar utförs av Paulina Ravelin, utbildad massageterapeut.

Reiki 60/30 MIN

Det japanska ordet Reiki kan översättas till den universella livsenergin, en helande kraft med egen intelligens och återuppbyggande harmoni.

Den universella livsenergin, Reiki arbetar på många plan och genom alla lager i din kropp, fysiska, emotionella, mentala och spirituella.

Reiki som supportar och guidar din till din naturliga stillhet och ditt välmående. Energin överförs via kärleksfulla händer och har en förmåga att balansera,, sprida ett lugn och hjälper dig till avslappning.

Reiki 60 min 850:-

Reiki 30 (lunchpris) 400:-


Reiki behandlingen utförs av Petra Karp Gidlöf, utbildad REIKI 1,2.

RDT - eller Raindrop Technique är en välgörande och mjuk taktilmassage på rygg och längs fotens reflexpunkter, där terapeutiska eteriska oljor utgör den bärande essensen för ny kraft, balans och välbefinnande.

Terapiformen renar kroppen från bakterier, virus och slaggprodukter, stärker immunförsvaret och har potential att lindra rygg- och nackbesvär, reducera huvudvärk och stressrelaterade symptom.

Regndroppstekniken är en kombination av Vitaflextekniken från Tibet, Lakotaindianernas fjäderlätta beröring och den uråldriga smörjningen med eteriska oljor.

Behandlingen avslutas alltid med healing och balansering.

Oljorna som används är 100% rena ekologiska oljor, extraherade från kraftfulla växter & örter ur moder jord. De väldoftande oljorna frisätter energi även på ett känslomässigt plan då de påverkar limbiska systemet - vårt känslocentrum i hjärnan.


Regndroppsmassagen utförs av Petra Karp Gidlöf, utbildad regndropsmassageterapeut

Kopp-paus 30 min

För dig som vill ha snabba resultat – 30 min koppning sägs ersätta en timmes klassisk massage!

Metoden är torrkoppning; en normalt smärtfri form utan punktering av huden.


Bättre blodcirkulation

Ökar lymfdränage & utrensning av slagg

Minskar värk och spänningar

Reducerar celluliter

Starkare immunförsvar


Inleds med en uppmjukande massage på lokala områden, sedan placeras glaskärl ut på kroppen som bildar ett vacuumsug - samtidigt som huden sugs upp i ”koppan” sugs blodet från kroppens inre blodkärl upp till de minsta

kapillärerna i huden. Varvas med massage där kopporna får glida över huden.

Detta är en kraftfullt utrensande behandling och därför avrundas den med just en kopp-paus för att optimera läkningen. Du serveras en rykande het kopp te av renande örter och pausar här lite till innan du fortsätter med din dag.


Koppaus utförs av Pauliina Ravelin, utbildad massageterapeut

Reiki 30 min

En Reiki behandling som utförs på distans. Detta gör att du som mottagare av behandlingen kan befinna dig på en plats där du känner dig lugn och trygg.

Den universella livsenergin är mjuk och samtidigt en effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta och stress, ångest och fysiska och mentala spänningar.

Reiki healing är en holistisk behandlingsmetod, som utgår från att kropp och psyke är en helhet. Därför behandlar man ofta hela kroppen, även om man har besvär som upplevs som begränsat till ett visst ställe.

Reiki 30 minuter distans 500:-

Reiki behandlingen utförs av Petra Karp Gidlöf, utbildad REIKI 1,2.
Shalan öppnar 20 minuter före varje klass eller bokad tid.

Vill du handla i min butik, så skicka mig ett meddelande så kommer jag och öppnar upp bazaaren för dig.

Vill du dela med dig av din energi, din villrådighet eller bara komma i kontakt med mig?

Hemsidan är skapad med